Ανακοινώσεις

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

      Αγαπητοί γονείς κηδεμόνες,

Εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid 19 και σύμφωνα με την με αρ.πρ.Φ10/134752/Δ1/22-10-21  του ΥΠΑΙΘ, ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο σχολείο μας θα γίνει ως εξής:

Την  Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, οι μαθητές/ μαθήτριες θα προσέλθουν κανονικά στις 8:00-8:15 χωρίς τσάντες και θα συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες δραστηριότητες για τον εορτασμό της εθνικής επετείου που θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες διδασκαλίας από κάθε τμήμα ξεχωριστά, χωρίς την παρουσία γονέων.

Όλοι /ες οι μαθητές/ μαθήτριες θα αποχωρήσουν στις 9:30 με τον τρόπο αποχώρησης που έχει δηλωθεί στη σχολική μονάδα (με ή χωρίς συνοδεία).

Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Παρακαλούμε τους γονείς κηδεμόνες για την  έγκαιρη προσέλευσή τους.

Την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα εκπροσωπήσουν το σχολείο μας στην παρέλαση που θα διεξαχθεί κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες όπως αναφέρεται στην Ανακοίνωση του Δήμου Βύρωνα:

 Στη δοξολογία που θα γίνει στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας, στις 10:30,  θα παραστεί μόνο η σημαιοφόρος με τη συνοδεία εκπαιδευτικού. Οι παραστάτες θα βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του 1ου Δημ. Σχ. Βύρωνα, απέναντι από την εκκλησία, στις 10:45 για να  συνοδεύσουν τη σημαία, μετά τη λήξη της δοξολογίας, στο ηρώο για την κατάθεση των στεφάνων και μετά στον χώρο της παρέλασης.

 Σχετικά με την ενδυμασία σημαιοφόρου παραστατών:

Αγόρια: λευκό πουκάμισο, μπλε παντελόνι (υφασμάτινο ή σκούρο τζιν), μαύρα παπούτσια (δερμάτινα ή  σκουρόχρωμα αθλητικά). Γραβάτα/ κονκάρδα/ γάντια (θα δοθούν από το σχολείο).

 Κορίτσια:   λευκό πουκάμισο, μπλε φούστα, λευκό καλσόν, μαύρα παπούτσια. Φουλάρι/ κονκάρδα/ γάντια (θα δοθούν από το σχολείο).

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΑΙΘ

Ανακοίνωση Δήμου Βύρωνα