Ανακοινώσεις

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης Μαρτίου 1821

    Εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid 19 και σύμφωνα με την με με. αρ. πρ. Φ1/31401/Δ2/18-03-2022 Εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. και την Ανακοίνωση του Δήμου Βύρωνα, ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο σχολείο μας θα γίνει ως εξής:

Την  Πέμπτη, 24 Μαρτίου, οι μαθητές/ μαθήτριες θα προσέλθουν κανονικά στις 8:00-8:15 χωρίς τσάντες και θα συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες δραστηριότητες για τον εορτασμό της εθνικής επετείου που θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες διδασκαλίας από κάθε τμήμα ξεχωριστά, χωρίς την παρουσία γονέων.

Όλοι/ες οι μαθητές/μαθήτριες θα αποχωρήσουν στις 9:30 με τον τρόπο αποχώρησης που έχει δηλωθεί στη σχολική μονάδα (με ή χωρίς συνοδεία).

Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Παρακαλούμε τους γονείς κηδεμόνες για την  έγκαιρη προσέλευσή τους.

Την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα εκπροσωπήσουν το σχολείο μας στην παρέλαση που θα διεξαχθεί κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες όπως αναφέρεται στην Ανακοίνωση του Δήμου Βύρωνα:

 Στη δοξολογία που θα γίνει στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας, στις 10:30,  θα παραστεί μόνο η σημαιοφόρος με τη συνοδεία εκπαιδευτικού. Οι παραστάτες θα βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του 1ου Δημ. Σχ. Βύρωνα, απέναντι από την εκκλησία, στις 10:45 για να  συνοδεύσουν τη σημαία, μετά τη λήξη της δοξολογίας, στο ηρώο για την κατάθεση των στεφάνων και μετά στον χώρο της παρέλασης. Στον χώρο προσέλευσης θα βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί που θα συνοδεύσουν τα παιδιά.

 Σχετικά με την ενδυμασία σημαιοφόρου παραστατών:

Αγόρια: λευκό πουκάμισο, μπλε παντελόνι (υφασμάτινο ή σκούρο τζιν), μαύρα παπούτσια (δερμάτινα ή  σκουρόχρωμα αθλητικά).

  • Γραβάτα/ κονκάρδα/ γάντια (θα δοθούν από το σχολείο).
  • Κορίτσια: λευκό πουκάμισο, μπλε φούστα, λευκό καλσόν, μαύρα παπούτσια. Φουλάρι/ κονκάρδα/ γάντια (θα δοθούν από το σχολείο)

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Αικατερίνη Αραβανή