Ανακοινώσεις

ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Β΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Ολοκληρώνοντας το β΄τρίμηνο μαθημάτων και σύμφωνα με την με Αρ. Πρ: Φ.7/ 25616/Δ1 Εγκύκλιο με ΘΕΜΑ: «Ρυθμίσεις βαθμολογίας Β’ τριμήνου στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-22»,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 17/3/2022 οι μαθητές/μαθήτριες των Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεων, θα παραλάβουν στην τσάντα τους, σε κλειστό φάκελο, Έλεγχο Προόδου β’ τριμήνου. Για τις τάξεις Α’ και Β’ προβλέπεται προφορική ενημέρωση.

Στη συνέχεια, έχει προγραμματιστεί ενημέρωση γονέων από τους/τις υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων και τους/τις εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, σύμφωνα με ειδοποίηση που θα σας σταλεί από τους/ίδιους/ίδιες.

  • Η ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς Θανάση Σταθόπουλο (φυσική αγωγή) και Σπύρο Πρατίλα (μουσική), προγραμματίζεται έπειτα από επικοινωνία στο τηλέφωνο του σχολείου (2107665040) ή στο email (mail@9dimvyron.att.sch.gr), για να οριστεί ο χρόνος και ο τρόπος.

  • Η ενημέρωση από τον κ. Γιώργο Παπακαρμέζη (εικαστικά) θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με απoστολή email (στο email που έχει σταλεί).

  • Η ενημέρωση από την κ. Ιωάννα Κουτσοπέτρου (Θεατρική αγωγή) θα γίνει μέσω webex (στον σύνδεσμό που έχει σταλεί).

  • Η ενημέρωση από τον κ. Δημήτρη Σακαλή (Τ.Π.Ε.) θα γίνει μέσω webex (στον σύνδεσμό που έχει σταλεί).

Η Διευθύντρια

Αικατερίνη Αραβανή