Ανακοινώσεις

Κοπή πίτας

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

 Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021,  με φροντίδα του συλλόγου γονέων, θα πραγματοποιηθεί «κοπή» πρωτοχρονιάτικης πίτας σε όλα τα τμήματα του σχολείου μας. Φέτος, λόγω των πρόσθετων μέτρων υγιεινής και προφύλαξης, τα κομμάτια της πίτας θα είναι κομμένα και συσκευασμένα σε ατομικές συσκευασίες.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε το παιδί σας, για οποιονδήποτε λόγο, να συμμετάσχει στην παραπάνω διαδικασία, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε μέσω email ή τηλεφώνου του σχολείου.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο σχολείο μας τηρούνται αυστηρά οι συστάσεις που έχουμε λάβει από τους αρμόδιους, σχετικά με τον αερισμό των αιθουσών και των κοινόχρηστων χώρων. Για να διατηρείται ένα καλό επίπεδο θερμοκρασίας στις αίθουσες, έχουμε παρατείνει τον χρόνο λειτουργίας της κεντρικής θέρμανσης. Παρακαλούμε να φροντίσετε ώστε τα παιδιά να έχουν τα κατάλληλα ρούχα.

Θα θέλαμε, τέλος, να σας κάνουμε γνωστό ότι δεχόμαστε παράπονα από γονείς ότι πολλοί συνοδοί κατά την αναμονή τους να παραλάβουν τα παιδιά από το σχολείο κατά το σχόλασμα, δεν φορούν ή δεν κάνουν σωστή χρήση μάσκας ή δεν τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας.

H Διευθύντρια

Κατερίνα Αραβανή