Ανακοινώσεις

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»

           9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 9ου ΔΗΜ ΣΧ. ΒΥΡΩΝΑ

                                                          Καρέας, Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της επικείμενης εορτής του Πάσχα, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας.

Το σχολείο μας αναλαμβάνει να συγκεντρώσει τα τρόφιμα, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον συμμετοχής από τις οικογένειες των μαθητών μας. Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο σχολείο, από την Παρασκευή 8 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων.

Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα των προϊόντων που ζητούνται:

  • Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρές, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι, χυμούς.
  • Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες περιποίησης βρεφών.
  • Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.
  • Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, απορρυπαντικό πλυντηρίου, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης.
  • Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, αλουμινόχαρτο, διαφανής μεμβράνη.